Markkinointiviestinnän palvelut myynnin kasvuun

Markkinointiviestintä Sowelu on vuonna 2018 perustettu, rakennus- ja kiinteistöalan strategiseen markkinointiviestintään keskittynyt palveluyritys.

Keskeisenä tavoitteenani on kasvattaa yritysten tietoisuutta asiakkaistaan sekä auttaa asettamaan liiketoiminnan ja markkinointiviestinnän tavoitteet oikein. Toimin asiantuntijanasi liiketoimintasi kannalta tärkeiden kärkiviestien, markkinoinnin kanavien sekä kohderyhmien valinnassa. Tehdään yhdessä markkinointiviestintää, jonka avulla yrityksesi myynti lähtee kasvuun.

Markkinointiviestinnän strategia

Tuloksellinen markkinointiviestintä johdetaan aina yrityksen liiketoiminnan tavoitteista. Kiteytä tavoitteesi, niin markkinointiviestinnän strategia kirkastaa keinot, joilla ne voit saavuttaa. Autan siinä sinua mielelläni.

Asiakasymmärryksen kirkastaminen

Yrityksen markkinointiviestinnän toteuttajilla on aina oltava yhteinen ymmärrys siitä mitä myydään, kenelle myydään, miksi myydään ja miten myydään. Mutta myytkö sinä sitä, mitä asiakas tarvitsee?

Asiakasymmärryksen kirkastamisella tuomme asiakkaan markkinointiviestinnän ja liiketoiminnan kehittämisen keskiöön. Määritellään yhdessä yrityksesi liiketoiminnan kannalta tärkeät asiakaspersoonat ja luodaan arvokkaita kohtaamisia sisältösuunnitelman avulla. Näin ohjaat asiakkaasi ostoprosessia tuloksellisesti markkinointiviestinnän keinoin. 

Markkinointiviestinnän suunnittelu ja toteutuksen ohjaus

Markkinointiviestintää tulee johtaa suunnitelmallisesti, jotta saat liikevaihtosi kasvuun. Tiiviissä yhteistyössä autan sinua tekemään markkinointiviestinnän strategiasta johdetun konkreettisen suunnitelman, jonka avulla saavutat yrityksesi myyntiin, markkinointiin ja viestintään liittyvät tavoitteesi.

”Sowelu on viikinkiaikainen elämän voiman riimu, joka tarkoittaa aurinkoa, valon voimia ja tietoisuuden kasvua. Sowelu paljastaa päivänvaloon asioita ja antaa voiman toimia niiden suhteen. Riimu auttaa ja opastaa asettamaan tavoitteet oikein.”

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin keskustellaan lisää

11 + 12 =

Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen tiedot hyväksyt sivuston käyttöehtojen mukaisen henkilötietojen tallentamisen ja käytön. Tietosuojaseloste ja verkkopalvelun käyttöehdot.

Markkinointiviestintä Sowelu Oy
Y-tunnus 2947135-9
Tietosuojaseloste

Pia Saxén
pia(at)sowelu.fi
+358 40 1779 939

© Markkinointiviestintä Sowelu 2020